Cégünkről

policell cegunkrol

A PoliCell Kft. 1990-ben alakult. Ezt megelőzően más szervezeti formában már jóval korábban a maihoz hasonló tevékenységet folytattunk.

Cégünk fő gyártási tevékenysége:

  • FÓLIA EXTRUDÁLÁS
  • NYOMTATÁS
  • KONFEKCIONÁLÁS

Társaságunk három évtizedes tapasztalattal rendelkezik a polietilén alapanyagú tasakok, zsákok, simítózáras tasakok, zsugorfóliák gyártásában.

Gyártó berendezéseink száma, kapacitása, sokfélesége, színvonala alkalmas arra, hogy az egyre magasabb vevői igényeket ki tudjuk elégíteni. Coextrudálással lehetőségünk van több rétegű fólia szerkezet gyártására.

policell 07Partnereink speciális igénye és elvárása alapján nagy hangsúlyt fektetünk az innovációs tevékenységre, mely által új és egyedi termékeink palettája folyamatosan bővül.
Az általunk gyártott csomagolóanyagok fő felhasználási területe élelmiszeripar, gyógyszeripar, autóipar, elektronikai ipar.
Több meghatározó cég beszállítói vagyunk közvetve vagy közvetlenül a hazai és európai piacon.

Logisztikai szempontból: telephelyünk Észak-Magyarországon, az M3-as autópályától 17km-re, Borsodszirákon található, mely a meglévő elkerülő utaknak köszönhetően könnyen megközelíthető.

Termékeink az élelmiszeriparban is elfogadott engedéllyel rendelkező alapanyagokból készülnek.
A polietilén, mint az egyik legalapvetőbb és leggyakoribb műanyag, viszonylag alacsony környezeti terheléssel előállítható, és teljes mértékben újrahasznosítható. A zsákokon, tasakokon, zsugorfóliákon kívül még többféle formában és célra használják.

Cégünknek fontos a környezetvédelem, piaci elvárások és környezettudatos szemléletünk alapján több éve rendelkezünk környezetvédelmi ISO 14001 és természetesen minőségirányítási ISO 9001 tanúsítványokkal.

A minőség és környezet iránti elkötelezettségünkről itt olvashat bővebben >>


TERMÉKEINK

Tömlő, féltömlő, síkfólia, PA/PE fólia, coextrudált fóliák
Zsugorsíkfólia és tömlő
Polietilén zsák, tasak, síklap, raklapsapka, BOPP tasak
Simítózáras tasak
Előnyitott (pre open bag) tasak automata töltőgépekre
Wicket tasak
Papír ragasztószalag

policell cegunkrol2