Minőségpolitika

policell 03MINŐSÉG IRÁNTI ELKÖTELEZETTSÉGÜNK

A vevői igény mind teljesebb kielégítése, valamint termékeink minőségének megőrzése, illetve javítása érdekében minőségirányítási rendszert működtetünk, mely rendszer 1998-tól az MSZ EN ISO 9002:1994, 2001-től az MSZ EN ISO 9001:2000, 2009-től pedig az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerint tanúsított.

KÖRNYEZET IRÁNTI ELKÖTELEZETTSÉGÜNK

A PoliCell Kft. vezetői, és minden munkatársa elkötelezte magát a környezet védelme, a vonatkozó törvények, jogszabályok, előírások betartása és a környezetszennyezés megelőzése mellett. Ezért tevékenységeink során megkülönböztetett figyelmet fordítunk a környezeti erőforrások gazdaságos felhasználására, valamint a káros hatások csökkentésére, kiküszöbölésére.

policell 05

 

A termék előállítás során figyelmet fordítunk arra, hogy az alkalmazott anyagok a környezetvédelmi szempontoknak megfeleljenek:

  • eleget tegyenek a törvények, jogszabályok előírásainak;
  • az alkalmazott anyagok ne legyenek a környezetre ártalmasak;
  • a termelési tevékenységekhez és a gépek, berendezések működtetéséhez a lehető legkevesebb energiára legyen szükség;
  • a környezetbe kibocsátott anyagok a lehető legkisebb károsodást okozzák;
  • alkalmazottainknál minden szinten előmozdítjuk a felelősségtudatot a környezetvédelemért;
  • termékgyártás esetében minden új eljárás környezeti kihatását felbecsüljük, hogy az megfeleljen a technika mai állásának;
  • a vezetés rendszeres felülvizsgálatok segítségével értékeli a környezetirányítási rendszer hatékonyságát a megtett intézkedések alapján, és biztosítja az előírt célok megvalósítását.

Mindezek elérését megfelelően karbantartott eszközállománnyal és felkészült, folyamatosan továbbképzett személyzettel valósítjuk meg.

Céljaink elérése érdekében az MSZ EN ISO 9001:2000 mellett 2008. július 01-től az MSZ EN ISO 14001:2005 előírásainak megfelelő környezet irányítási rendszert vezettünk be, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával az Új Magyarország Fejlesztési Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. pályázati úton nyújtott anyagi segítségével.

A továbbiakban a kettőt, mint integrált irányítási rendszert működtetjük, folyamatosan gondoskodva annak továbbfejlesztéséről!

Tanusítványok